Някой знае ли за какво са релета под жапката? Има две бели и едно жълто. Проблема е, че цъка някое от тях, та се чудя какво е сдало багажа.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Релете под жапката
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от diodi Покажи съобщениеНякой знае ли за какво са релета под жапката? Има две бели и едно жълто. Проблема е, че цъка някое от тях, та се чудя какво е сдало багажа.
-
значи на t.spark дават релета за централно,температурно реле,за аудио ако е оригинално или изобщо ако има,габарити,им 1 свободно за резерва и чистачките (и на фаровете ако имаш)надявам се да съм ти бил полезен.http://translator-bg.com/content/view/66/54/lang,bg/
Comment
-
Първоначално публикувано от diodi Покажи съобщениемойта е боксер ама ми е изгорял единия халоген и май от както изгоря почна да цъка.
Comment
-
Първоначално публикувано от valkin 76 Покажи съобщениеmoita kato vliu4a farovete se polu4ava edno mnogo leko migane edin priatel zameri dinamoto zarejda kam 14v. ot kakvo moje da se polu4ava
П.П.Започни да пишеш на кирилица!За форума ни е задължителено!Ако нямаш,има опция за транскрипция от латиница на кирилица.Поиграй си малко и ще я намериш.Успех във Форума!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от diodi Покажи съобщениемойта е боксер ама ми е изгорял единия халоген и май от както изгоря почна да цъка.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment